Rreth nesh

Ju ëndërroni , ndërsa ne ndërtojmë

Firma Konstruksioni ka 32 vite eksperiencë 32 vite të bërit biznes në Maqedoni , Kosovë , Shqipëri , dhe në vendet e tjera , kompania jonë është bërë një simbol i biznesit të suksesëshëm dhe të njohur ndërkombtarisht … Me zhvillimet e reja inxhinierike dhe ndryshimet në fushën e arkitekturës dhe ndërtimit … Firma jonë është e pasur me inxhinierë dhe arkitekt te profesionalizuar.

Kompania jonë është e gatshme të proektoj dhe të ndërtoj çdo lloj strukture si:

Ura, Shkolla, Universitete, Qendra Tregtare, Ndërtesa, Vila , Shtëpi etj …

MOTOJA JONË

Ne kujdesemi për mendimin tuaj